ВІДКРИТІ БІЗНЕСИ

Відкриємо ресторан "під ключ" за 90 днів
Підберемо приміщення, навчимо персонал, знайдемо постачальників, зробимо ремонт, оформимо документи

Відкриємо ресторан "під ключ" за 90 днів
BUREAU DERZHAVINA

Відмінність від франшизи

Чому не варто відчиняти франшизу. Як уникнути основних помилок під час відкриття ресторану. Презентація бюро Державіна
bureau derzhavina

Наші відкриті заклади

Відкрили понад 100 закладів під ключ у 30 містах України та за кордоном
bureau derzhavina

Наші відкриті заклади

Відкрили понад 100 закладів під ключ у 30 містах України та за кордоном
Київ. Україна. Прибуток $3 800 на місяць
Київ. Україна. Прибуток $2 000 на місяць
Київ. Україна. Прибуток $3 000 на місяць
Коростень. Україна. Прибуток $5 000 на місяць
Одеса. Україна. Прибуток $2 300 на місяць
Полтава. Україна. Прибуток $2 900 на місяць
Київ. Україна. Прибуток $3 100 на місяць

Записатись на безкоштовний прорахунок бюджету

Просто залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом 7 хвилин

53% бюджету перевитратжується при відкритті ресторану самотужки

За статистикою, 95% бізнесів закриваються в перший рік. Основні труднощі при відкритті своїми силами
  • Позиції
    Як правило новачок вибирає позиції виходячи з власних уподобань (робить як для себе), а не з практичності та досвіду
  • Шахрії
    У гонитві за низькою ціною легко нарватися на шахраїв, які беруть передоплату та зникають.
  • Постачальники
    Постачальники рекомендують ті позиції – на яких іде найбільша націнка, а не ті, які доцільно використовувати Вам
  • Ремонт
    Ремонтники найчастіше вписують зайві роботи та матеріали, якщо ви не експерт у будівництві, Вам важко буде це визначити.
  • Підрядники
    Якщо ви не мережевик та замовляєте 1 раз – підрядники не поспішають виконувати зобов'язання, у разі затримки відкриття ви несете витрати
  • Локація
    Вибирається не підходяща локація
  • Бізнес-план
    Не прораховується навіть елементарний бізнес-план
  • Персонал
    Не маючи навичок управління, підприємець-початківець починає прислухатися до порад персоналу
  • Реклама
    Рекламна компанія закінчується зарано, підібрані неправильні маркетингові інструменти, а то й взагалі відсутня стратегія просування.
  • Запуск
    Запуск, від якого залежить подальший успіх, проходить неправильно

53% бюджету перевитратжується при відкритті ресторану самотужки

За статистикою, 95% бізнесів закриваються в перший рік. Основні труднощі при відкритті своїми силами
  • Позиції
    Як правило новачок вибирає позиції виходячи з власних уподобань (робить як для себе), а не з практичності та досвіду
  • Шахраї
    У гонитві за низькою ціною легко нарватися на шахраїв, які беруть передоплату та зникають.
  • Постачальники
    Постачальники рекомендують ті позиції – на яких іде найбільша націнка, а не ті, які доцільно використовувати Вам
  • Ремонт
    Ремонтники найчастіше вписують зайві роботи та матеріали, якщо ви не експерт у будівництві, Вам важко буде це визначити.
  • Підрядники
    Якщо ви не мережевик та замовляєте 1 раз – підрядники не поспішають виконувати зобов'язання, у разі затримки відкриття ви несете витрати
  • Локація
    Вибирається не підходяща локація
  • Бізнес-план
    Не прораховується навіть елементарний бізнес-план
  • Персонал
    Не маючи навичок управління, підприємець-початківець починає прислухатися до порад персоналу
  • Реклама
    Рекламна компанія закінчується зарано, підібрані неправильні маркетингові інструменти, а то й взагалі відсутня стратегія просування.
  • Запуск
    Запуск, від якого залежить подальший успіх, проходить неправильно
НАС ЗНАЮТЬ У 50 МІСТАХ УКРАЇНИ!
Реалізовано понад 300 проектів за 7 років роботи
КИЇВ |
ХАРКІВ |
ОДЕСА |
ДНІПРО |
ЗАПОРІЖЖЯ |
ЛЬВІВ |
ВІННИЦЯ |
ХЕРСОН |
ПОЛТАВА |
ЧЕРНІГІВ |
ЖИТОМИР |
ЧЕРНІВЦІ |
ІВАНО-ФРАНКІВСЬК |
КРОПИВНИЦЬКИЙ |
ЛУЦЬК |
БІЛА ЦЕРКВА |
МЕЛІТОПОЛЬ |
БРОВАРИ |
БУЧА |
ВАСИЛЬКІВ |
ВИШНЕВЕ |
РІВНЕ |
ІРПІНЬ |
КОРОСТЕНЬ |
МОНОСТИРИЩЕ |
УКРАЇНКА |
СОКАЛЬ |
СЧАСЛИВЕ |
СОШНИКОВ |
УЖГОРОД |
ЧЕРНОМОРСЬК |
ЮЖНЕ |

Відкриємо ресторан та надамо:

ПОМЕЩЕНИЕ
МАРКЕТИНГ
БРЕНДИНГ
ДОКУМЕНТАЦИЯ
МЕБЕЛЬ
СОПРОВОЖДЕНИЕ 24/7
ПРИМІЩЕННЯ
БРЕНДИНГ
МЕБЛІ
МАРКЕТИНГ
ДОКУМЕНТАЦІЯ
СУПРОВІД 24/7
Мы занимаемся полностью поиском и подбором помещения Оформляем все документы.
Нейминг, фирменный стиль, логотип, слоган, дизайн визуализация фасада, 3D дизайн проект интерьера
Торговое, производственное оборудование
и мебель для гостей.
Рекламные ролики, продвижение в социальных сетях, макеты печатной продукции и прочие материалы.
Составление сметы с оптимальным ROI – возврат на влдоженные инвестиции. Пакет управленческой докумиентаци "Бизнес Бук".
Полное сопровождение Вас по работе Вашего заведения.

Відгуки наших клієнтів

* Дані відгуки індивідуальні
Також пропонуємо поглянути на інші проекти
кейси
Открыть ресторан под ключ

МАГАЗИНИ ПИВА

БАРБЕРШОПИ

1€ БАРИ

РЕСТОРАНИ

КАВ'ЯРНІ

Відкриємо ресторан "під ключ" за 90 днів.

Відкрили понад 100 закладів під ключ у 30 містах України та за кордоном

Відкриємо бар одного євро "під ключ" за 45 днів

Відкрили понад 100 закладів під ключ у 30 містах України та за кордоном

Відкриємо барбершоп "під ключ" за 21 день.

Відкриваємо барбершоп із бюджетом від $30 000

Відкриємо магазин пива "під ключ" за 21 день.

Бюджети здебільшого від $10 000. Відкрито понад 100 пивних магазинів

Відкриємо кав'ярню "під ключ" за 21 день.

Бюджети в основному від $10 000. Відкрито понад 112 кав'ярень

Зв'язатися зі мною
Денис Державін
Власник Бюро Державіна
Денис Державін
Засновник Бюро Державіна